09122024339

02188747944

شنبه تا چهارشنبه : 9:00-17:00

پنج شنبه : 9:00-14:00

راه اندازی خط تولید زغال فشرده در بندرانزلی

راه اندازی خط تولید زغال فشرده در بندرانزلی

با نظر به اینکه تولید زغال فشرده در بندرانزلی صرفه اقتصادی قابل توجهی دارد، این نوع خطوط تولید مدتی است که در بندر انزلی در حال ساخت و تولید می‌باشد. این خطوط با استفاده از دستگاه‌های مختلف و تعداد کارکنان مختلف با یکدیگر در حال کار می‌باشند. شهر انزلی به رغم آب و هوای مرطوبی که دارد، مکان مناسبی برای تولید و پخت انواع زغال با کیفیت مناسب می‌باشد.

در شهر انزلی برای به دست آوردن مواد اولیه راه‌های بسیار کم هزینه‌ای وجود دارند که به عنوان مثال به یکی از آنها اشاره می‌کنیم، به جنگل‌ها و طبیعت اطراف انزلی می‌روید و ضایعات چوبی را جمع‌آوری کرده و به داخل محل کارگاه یا سوله می‌آورید. به این ترتیب نه هزینه خرید مواد اولیه داده‌اید، و نه هزینه کارگر. پس این بخش که بخش تهیه مواد اولیه بود به این ترتیب پشت سر می‌گذارید.

مراحل تولید زغال فشرده در بندرانزلی

مرحله بعد آسیاب کردن این چوب‌های جمع‌آوری شده است که باید به چوب‌های بسیار ریز تبدیل شود این کار را با استفاده از آسیاب‌های صنعتی انجام می‌دهیم. در مرحله آسیاب کردن پوست گردو یا پوست بادام نیز همراه با چوب‌ها آسیاب شده تا در مرحله بعد که سرند کردن است با یکدیگر مخلوط شوند.

پس از انجام مرحله آسیاب مواد را از یک الک نسبتا بزرگ عبور داده و آنها را اصطلاحا سرند می‌کنیم تا به خوبی یک دست و ریز شوند و در دستگاه اکسترودر به خوبی تبدیل به بریکت شوند، اگر در این مرحله سرند به خوبی انجام نگیرد و به خوبی الک نشود، در مرحله بعد دستگاه اکسترودر با مشکل مواجه شده و به خوبی کار نمی‌کند.

مرحله بعدی که مرحله بسیار مهمی نیز هست، مرحله ورود مواد به دستگاه اکسترودر صنعتی یا دستگاه زغال ساز می‌باشد. در این مرحله با اعمال فشار و دما زیاد به مواد شکل دلخواه را داده و آنها را به بریکت‌هایی تبدیل می‌کنیم، این بریکت‌ها به طور معمول بین 25 تا 35 سانتی‌متر طول دارند و به اشکال گوناگون به مانند استوانه یا مکعب هستند.

در مرحله بعدی بریکت‌های تولید شده توسط اکستردور بر روی پالت قرار می‌گیرند و تا بروند به داخل کوره قرار بگیرند. مرحله پخته شدن زغال‌ها نیز از مراحل مهم هست زیرا کیفیت و استاندارد زغال از این مرحله نشعت می‌گیرد. بهترین راه برای پخت زغال‌ها استفاده از کوره سنتی می‌باشد. علت بهتر بودن کوره سنتی نیز آن است که زغال‌ها آرام آرام و بدون دود پخته شده و نیم پخت نمی‌شوند.

مواد اولیه زغال های چینی

همانطور که در بالا به آن اشاره شد برای تولید زغال فشرده در بندرانزلی، منابع فراوانی برای تامین مواد اولیه در این شهر وجود دارد. دلیل این امر نیز آب و هوای مرطوب این شهر و وضعیت اکثرا بارانی آن است که باعث می‌شود چوب‌های با کیفیت و رطوبت بالا در درسترس باشند. خاک اره از مهم‌ترین عنصرهای تشکیل دهنده زغال هست و همانطور که می‌دانیم بیش از 70 درصد زغال‌های فشرده یا زغال چینی را خاک اره تشکیل داده است همین امر باعث بیشتر شدن اهمیت خاک اره موجود در زغال‌های فشرده شده است.برای تامین خاک اره در جهت راه‌اندازی خط تولید زغال فشرده در بندر انزلی، همانطور که از نام این شهر پیداست، شهری بندری است که به دریا راه دارد و از هوای مرطوبی برخوردار است، همین موضوع باعث افزایش کیفیت چوب می‌شود.

خط تولید زغال فشرده در بندر انزلی

شهر بندر انزلی و موقعیت آن

بندر انزلی در داخل استان مازندران قرار گرفته است. استان مازندران یکی از قطب‌های مهم گردشگری در ایران است که در تمام سال تعداد بسیار زیادی گردشگر از این استان زیبا دیدن می‌کنند. این شهر بندری همچنین از جهت ورزش اهمیت بسیار زیادی دارد و یکی از مهم‌ترین شهرهای ورزش خیز در درون کشور به حساب می‌آید. مردم این منطقه به زبان گیلکی صحبت می‌کنند که بسیار زبان و گویش زیبایی است.

شهر بندر انزلی از شهر نظر جمعیت نیز دومین شهر پر جمعیت شمال است که پس از رشت در مقام دوم ایستاده است. این شهر در دوران حکومت پهلوی به بندی پهلوی شهرت داشت که پس از پیروزی انقلاب اسلامی به بندر انزلی تغییر اسم داد. این شهر سوغات‌های بسیار زیادی دارد که بین آنها می‌توان به سبزیجات، ترشیجات، سیر، ماهی‌های دریای کاسپین اشاره کرد. بندر انزلی هم از نظر تجاری و هم از نظر موقعیت داخل کشوری از بهترین مکان‌ها برای تجارت می‌باشد. با توجه به مطالب گفته شده این شهر پتانسیل فوق‌العاده‌ای برای تجارت ساخت زغال و گشترش آن دارد و علاقه‌مندان به این عرصه می‌توانند با در نظر گرفتن جوانب مختلف به فکر راه‌اندازی و تولید خط زغال خد باشند.

 

 

 

این مطلب را به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در google
اشتراک گذاری در whatsapp

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات دیگر